DÖNER KONVEKSİYONLU FIRIN
DÖNER KONVEKSİYONLU FIRIN
Döner konveksiyonlu fırın, özellikle pastane, restoran, otel ve fırın gibi işletmelerde küçük ölçekli pasta, börek ve sandviç ekmek üretimi için özel olarak tasarlanmıştır. Döner platform ve çift fanlı ısı sirkülasyon sistemi sayesinde, tepsi üzerindeki her alana eşit sıcaklık ulaştırılarak dengeli bir pişirme sağlanır.
Geleneksel kasetli şelale sistemi sayesinde bol miktarda buhar üretimi gerçekleştiren konveksiyonlu fırın, tamamen paslanmaz çelikten üretilmiş olup yüksek düzeyde ısı yalıtımı ile enerji tasarrufu sağlar. Güvenliği artırmak için limit anahtarlı döner platform sistemi ve güvenlik termostatıyla donatılmıştır. Hem elektrikli hem gazlı modellerde üretilebilen fırın, diğer benzer ürünlerin aksine davlumbaz ile standart donanım olarak teslim edilir (aspiratör sistemi olmaksızın). Alt bölümde, mayalı ürünler için ideal nemli ortamı sağlayan bir sistem de bulunmaktadır.
|
Teknik Özellikler |
Birim |
PO 6040 E10T |
PO 6040 G10T |
PO 6040 E5T |
PO 6040 FC |
SEHPA |
|
Pişirme Alanı |
m2 |
2,4 |
2,4 |
1,2 |
- |
- |
|
Tava Kapasitesi |
N |
10 |
10 |
5 |
10 |
10 |
|
Tava Ebatları |
mm |
400 x 600 |
400 x 600 |
400 x 600 |
400 x 600 |
400 x 600 |
|
Tava Arası Mesafe |
mm |
83 |
83 |
83 |
80 |
80 |
|
Genişlik |
A mm |
987 |
987 |
987 |
987 |
987 |
|
Uzunluk |
B mm |
1253 |
1253 |
1253 |
1253 |
1253 |
|
Yükseklik |
H mm |
2126 |
2126 |
1761 |
- |
- |
|
Gerilim |
V |
380VAC 50Hz + N + PE |
||||
|
Elektrik Gücü |
kW |
23 |
1,5 |
13 |
2,4 |
- |
|
Maksimum Derece |
ºC |
300 |
300 |
300 |
70 |
- |
|
Enerji Kaynakları |
|
Elektrik |
Doğal Gaz / LPG |
Elektrik |
Elektrik |
- |
|
Ağırlık |
kg |
240 |
290 |
200 |
80 |
60 |